Events

Dutch Innovation Seminar (DIS) 2007

Het Dutch Innovation Seminar is hét platform voor innovatie, in het leven geroepen om de discussie over de noodzaak van innovatie in Nederland aan te wakkeren. DIS is een jaarlijks terugkerend seminar voor iedereen die zich bezig houdt met innovatie.

Initiatiefnemer van DIS is Baakblue waarbij partners van naam en faam hun medewerking verlenen. In 2005 is DIS mogelijk gemaakt door Heineken, in 2006 door Apple, in 2007 door Albron en in 2008 door Nabuur.com.

Tijdens DIS vertellen grote namen hun verhaal over innovatie, maar ook kleine creatieven laten zien dat Nederland innovatie en ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

DIS is de linking-pin tussen corporate en creatief Nederland. Twee werelden die veel voor elkaar kunnen betekenen en van elkaar kunnen leren. Dát maakt het Dutch Innovation Seminar zo inspirerend.

DIS 2009 zal plaatsvinden op 8 oktober 2009. Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt worden gehouden van DIS 2009. Stuur hiervoor een e-mail naar m.vandeven@baakblue.nl.

DIS: de community
Rondom DIS is een online LinkedIn community opgezet die toegankelijk is voor geïnteresseerden. Deel hier vraagstukken, verrijk je kennis, breng ideeën in. Je kunt via deze digitale weg het evenement mede vormgeven. Klik hier om je aan te melden voor de LinkedIn community ( www.linkedin.com/e/gis/166100 ).

 

 

  Omschrijving Profiel Duur Investering